• Destinationmakers.nl

Verder koersen in 2021

Bijgewerkt op: 12 jan. 2021

Het was een bijzonder jaar, 2020, een jaar dat we niet snel zullen vergeten door alle perikelen rondom het coronavirus. De plannen die we aan het begin van het jaar maakten konden in de koelkast, werden uitgesteld of in een andere vorm gegoten. Berusting en flexibiliteit zijn woorden die 2020 voor mij samenvatten, zowel zakelijk als privé.

Koerswijziging

Destinationmakers.nl is vol energie aan het vierde jaar gestart en is nog steeds volop in ontwikkeling. Medeoprichter Lisette Dirks verlegde haar koers naar de gemeente Schouwen-Duiveland om daar als senior beleidsmaker voor toerisme aan de slag te gaan. Ik zal haar missen en wens haar veel succes in haar nieuwe loopbaan. Samen hebben we met succes de basis gelegd om als marketing- en communicatiebureau onze diensten aan te bieden aan de regio’s, gemeentes en DMO’s die op zoek zijn naar de actieve toerist. Een niche die helemaal past bij de tijd waarin we ons nu bevinden. De populariteit van fietsen en wandelen neemt alleen maar toe en vijftigplussers zijn actiever dan ooit.


Uitbereiding team

Met enthousiaste partners werk ik momenteel samen aan mooie opdrachten voor o.a. het Noord-Hollandpad, de Spaanse Vías Verdes (regio’s Andalusië en Catalonië) en Limburg Marketing. Deze opdrachtgevers passen bij de filosofie van Destinationmakers en we zijn hen graag van dienst. Benieuwd naar de partners? Bekijk de profielen van Marjo Kuilman (partner voor tekst, eind/redactie en vertalingen) en Marion Hoogwegt (partner in Spanje voor de Vías Verdes)


Nieuwsbrief verder lezen? Klik hier voor de volledige tekst.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven