• Destinationmakers.nl

Ons eigen reisblog

Als echte destinationmakers reizen we zelf ook aardig wat af en omdat we dat al zo’n 20 jaar doen is de lijst van door ons bezochte bestemmingen best wel uitgebreid. Graag delen we onze bevindingen op ons eigen reisblog mytravelbag.nl.


welkom op my travel bag


Alweer een blog over reizen en vrije tijd? Ja! Maar met een beetje geluk voegt deze toch nog wat toe aan alle blogs die er al zijn. Waarom? Zijn wij dan zo bijzonder? Nee, in het geheel niet. Eerder doodnormaal. Je ziet ons niet met een rugzak door de Himalaya trekken en alle hipster hotspots laten we graag aan ons voorbijgaan.


Fijne adressen Wat dan wel? My travel bag is letterlijk onze grote tas met reiservaringen, waarin we alle kaartjes van fijne hotels, restaurants, koffietentjes en andere goeie adressen bewaren. Alleen de kaartjes van de adressen waar we vaker naar toe wilen, gaan mee naar huis. Van dat hotel in Italië met uitzicht op zee, van het restaurant in Antwerpen waar je letterlijk in de keuken zit of van dat koffiebarretje in Valencia waar elke ochtend dezelfde mensen hun café cortado bestellen.

Enjoy!

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven