• Destinationmakers.nl

45-plusser stippelt route graag van tevoren uit

Bijgewerkt op: 3 okt. 2018

  Met een huurauto zie je meer, dat ontdekken steeds meer reizigers. Vooral stellen huren graag een auto op vakantie en dat geldt zeker voor de 45-plusser. Het gevoel van vrijheid en flexibiliteit is de voornaamste reden om een auto te huren op vakantie in het buitenland. Meer dan de helft huurt een huurauto om een rondreis te maken en van accommodatie naar accommodatie te trekken. Het doel is zoveel mogelijk uit de vakantie te halen. Meer zien, meer beleven, meer herinneringen om te delen. Maar hoe ouder, hoe meer gepland…  Het merendeel van de 45+ zoekt de logeerplekken op de route van tevoren uit. Slechts 12% reist op de bonnefooi. Spanje is favoriet, gemiddeld bezoekt men drie tot vier verschillende slaapadresjes tijdens een fly-drive. Zo blijkt uit het jaarlijkse trendonderzoek van Sunny Cars.Kant- en klare autoroutes

Om het roadtrippers nog makkelijker te maken is er nu het boek On a roadtrip.  Zes mooie autoroutes door Zuid-Europa die je op de mooiste plekjes brengen. Want daar zijn we het wel over eens, met een (huur)auto leer je je vakantiebestemming pas echt goed kennen. Je bent flexibel, vrij om te gaan en staan waar je wil en je komt op plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken. 

Destinationmakers.nl maakte het concept voor dit boek in samenwerking met Sunny Cars en mo’media. O ja, als je het boek koopt, krijg je korting op je huurauto bij Sunny cars. Handig toch? 


#onaroadtrip #sunnycars #momedia #zuideuropa

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven