• Destinationmakers.nl

Fiets en Wandelbeurs blended, concept voor de toekomst?

Bijgewerkt op: 22 jun. 2021


Het afgelopen jaar heeft iedereen kunnen experimenteren met digitale alternatieven voor vergaderingen, meetings en seminars. Ook in de reiswereld zoeken we steeds naar manieren om in contact te kunnen blijven met zowel vakgenoten als reizigers.


Digitale stand

Voor het Noord-Hollandpad en de Spaanse Vías Verdes neemt Destinationmakers.nl ieder jaar deel aan de Fiets en Wandelbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs met een stand en presentaties. Dit jaar organiseerden we samen met Wandelnetwerk Noord-Holland een digitale stand en een presentatie op het online alternatief van de Fiets en Wandelbeurs.


Blended = meerwaarde

Voor de consument bleek een bezoek aan een onlinestand een brug te ver. De presentaties en de folders werden daarentegen goed bekeken en gedownload. Omdat wij de presentatie op meerdere kanalen kunnen presenteren, is het ook voor de standhouders een meerwaarde.


Voor volgend jaar (2022) is een combinatie van een traditionele beurs + online een interessante optie voor onze opdrachtgevers. Een fysieke Fiets en Wandelbeurs met spontane ontmoetingen en presentaties met interactie in de zaal die je bovendien digitaal kunt terugkijken is voor alle betrokkenen een win-winsituatie.


#fietsenwandelbeurs #noordhollandpad #wandelnetwerknoordolland #blended #wandelen #fietsen

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven